Pretraľnik
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Prodavac Tita i Karadžićev jatak
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:56 am by sfrjugoslavija

» Vode Tito i Tesla
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:50 am by sfrjugoslavija

» Oslobođena Titova imovina
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:42 am by sfrjugoslavija

» Kralj Petar i Tito zajedno u parlamentu
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:30 am by sfrjugoslavija

» Tito u stolarskoj radnji
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:22 am by sfrjugoslavija

» Jovanka Broz: Ja sam obespravljen čovek
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:17 am by sfrjugoslavija

» Sećanje na Josipa Broza
Registracija Emptyned kol 15, 2010 4:12 am by sfrjugoslavija

» Ključ u bravu muzeju "Bitke na Neretvi"
Registracija Emptyuto kol 03, 2010 5:18 am by sfrjugoslavija

» U Kumrovcu srušen Titov spomenik
Registracija Emptysub srp 17, 2010 3:30 am by sfrjugoslavija

Navigation
 Portal
 Index
 Mitglieder
 Profil
 FAQ
 Suchen
Partner
free forum

Sada je: čet srp 18, 2024 6:09 am.

Poątovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraą se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izraľavaju miąljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u odrľavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadrľaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuątenog sadrľaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post ąto će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadrľaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mrľnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadrľaja kao i bilo kojih drugih sadrľaja koji krąe zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadrľajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/ąto/kako podlijeľe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaą sadrľaj foruma. Kolačići ne sadrľe nikakve osobne podatke i sluľe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa sluľi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slaľem se..." potvrđujeą da se slaľeą sa svim gore navedenim kao i da ćeą se istog pridrľavati.